Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu ajuda a un adult per fer bullir el brou o l’aigua en una cassola. Quan arrenqui el bull, poseu-hi el búrgul i coeu-lo a foc lent fins que hagi absorbit tot el brou. No trigarà més de 10 min.
  2. Estiure-lo en una safata perquè es refredi. De tota manera, mireu el paquet, perquè a vegades és búrgul precuit i llavors només s’ha d’hidratar amb aigua bullent.
  3. Renteu el tomàquet i talleu-lo menut. Si el cogombre és tendre, no caldrà que el peleu. Si és molt gros, peleu-lo, retireu-ne les llavors i talleu-lo menut.
  4. Barregeu el búrgul amb el tomàquet, el cogombre i les panses.
  5. Ratlleu la pela de la llimona, ben fina i sense gens de part blanca. Feu suc amb la meitat de la llimona i barregeu-lo amb el triple d’oli d’oliva i sal.
  6. Talleu el julivert i afegiu-lo a la vinagreta.
  7. Amaniu el búrgul amb aquesta barreja i guardeu-lo a la nevera fins al moment de servir-lo.

El consell

  • El búrgul és el gra de blat tendre trencat, molt habitual als països àrabs. Si no en trobeu, per fer aquesta recepta, el podeu substituir per cuscús. I, per descomptat, podeu amanir-lo amb tot allò que ens vingui de gust! Queda boníssim si hi afegiu una miqueta de menta o de coriandre ben picadets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 mai

DVins: Mostra de vins i caves de proximitat

Agramunt acull la V Mostra de vins i caves de proximitat aquest 27 de maig, una mostra que busca donar a conèixer...

27 mai

Taller de paelles i arrossos imprescindibles

Una bona paella, platja, sol i calor són potser els elements més característics d’un estiu...

27 mai

I Fira de Productes Gurmet Catalans

Potser a hores d'ara no cal recordar la història de Jean Leon, però en farem cinc cèntims, perquè...

27-28 mai

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto