Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu ajuda a un adult per fer bullir el brou o l’aigua en una cassola. Quan arrenqui el bull, poseu-hi el búrgul i coeu-lo a foc lent fins que hagi absorbit tot el brou. No trigarà més de 10 min.
  2. Estiure-lo en una safata perquè es refredi. De tota manera, mireu el paquet, perquè a vegades és búrgul precuit i llavors només s’ha d’hidratar amb aigua bullent.
  3. Renteu el tomàquet i talleu-lo menut. Si el cogombre és tendre, no caldrà que el peleu. Si és molt gros, peleu-lo, retireu-ne les llavors i talleu-lo menut.
  4. Barregeu el búrgul amb el tomàquet, el cogombre i les panses.
  5. Ratlleu la pela de la llimona, ben fina i sense gens de part blanca. Feu suc amb la meitat de la llimona i barregeu-lo amb el triple d’oli d’oliva i sal.
  6. Talleu el julivert i afegiu-lo a la vinagreta.
  7. Amaniu el búrgul amb aquesta barreja i guardeu-lo a la nevera fins al moment de servir-lo.

El consell

  • El búrgul és el gra de blat tendre trencat, molt habitual als països àrabs. Si no en trobeu, per fer aquesta recepta, el podeu substituir per cuscús. I, per descomptat, podeu amanir-lo amb tot allò que ens vingui de gust! Queda boníssim si hi afegiu una miqueta de menta o de coriandre ben picadets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 jul

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

25 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto