Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Tallem els alvocats per la meitat i els buidem amb l’ajut d’una cullera.
  2. Els posem en un recipient i els ruixem amb el suc de la llimona. Hi afegim sal, pebre i un bon raig d’oli. Ho aixafem amb una forquilla.
  3. Rentem el tomàquet i el tallem a làmines fines. Si no estem segurs de com fer-ho, demanem ajuda a un adult.
  4. Estirem les tortillas i hi posem les làmines de formatge cremós. A sobre, hi afegim les làmines de tomàquet. Ho untem amb una capa de guacamole i enrotllem la tortilla.
  5. Demanem ajuda a un adult per passar les tortillas per la paella, amb un raig d’oli i a foc mitjà. Quan s’enrosseixin, ja les tenim a punt per menjar. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 abr

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

25 abr

Ultimate pancakes

En aquest taller podeu aprendre a fer pastís sense la necessitat d’encendre el forn. Si sou amants del...

26 abr

Taller de crestes i empanades

Els dimecres 19 i 26 d’abril podeu aprendre a fer crestes i empanades al taller del Centre Cívic Sagrada...

26 abr

Alimentació i embaràs. Segon trimestre.

Durant l’embaràs, la salut de la mare és el més important per a una correcta gestació...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto