Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu un raig d'oli d'oliva en el tagín i afegiu-hi la ceba tallada a trossos grans. Deixeu que se sofregeixi a foc mitjà uns minuts.
  2. Incorporeu-hi totes les espècies seques, excepte el safrà. Doneu-hi un parell de voltes i afegiu-hi la carn de xai tallada a trossos (jo he fet daus de la mida d'un mos).
  3. Piqueu el safrà en un morter i aboqueu-lo sobre les 2 cullerades d'aigua bullent. Deixeu que infusioni un parell de minuts i afegiu-lo al guisat.
  4. Assaoneu la carn amb un bon pessic de sal i pebre. Afegiu aigua fins just cobrir la carn i deixeu que cogui tapat a foc molt lent durant 1 h i 30 min.
  5. Passat el temps, afegiu-hi les pastanagues i els naps pelats i tallats a daus i deixeu que tot cogui tapat 20 min més.
  6. Afegiu-hi els carbassons tallats, tal com veus a la foto, i deixeu que cogui tapat 15 min més.

Podeu servir aquest tagín acompanyat d'arròs, cuscús o patates. Resultarà deliciós!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: