Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema: reduïu la crema de llet. Tot seguit, afegiu-hi el brou de verdures. Deixeu-ho reduir novament, poseu-hi un os de pernil i deixeu-ho infusionar tot junt 15 min. Coleu-ho i reserveu-ho.
  2. En una paella enrossiu la papada i la passeu al forn 90 min a 140 ºC amb les herbes i el greix d’ànec.
  3. En una olla amb molta aigua i sal, bulliu els tagliolini 2 min (segons la qualitat de la pasta).
  4. Escaldeu els ous, trencant-los dins d’un paper film amb sal. Feu-ne uns farcellets tancats i deixeu-los en aigua bullent 5 min. Deixeu-los refredar.
  5. Per a la mantega d’alfàbrega: piqueu l’alfàbrega i barregeu-la amb la mantega al gust. Emboliqueu-ho amb paper film i deixeu-ho refredar.
  6. Escalfeu la crema, lligueu-la amb la mantega d’alfàbrega i talleu la papada a bastonets. Repartiu la pasta en quatre plats. Col·loqueu un ou escumat al damunt de cada plat i repartiu-hi els talls de papada ben daurada. Afegiu una mica de la crema al voltant, parmesà ratllat pel damunt i unes herbes fresques ben tallades per donar-hi un toc personal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: