Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la crema: reduïu la crema de llet. Tot seguit, afegiu-hi el brou de verdures. Deixeu-ho reduir novament, poseu-hi un os de pernil i deixeu-ho infusionar tot junt 15 min. Coleu-ho i reserveu-ho.
  2. En una paella enrossiu la papada i la passeu al forn 90 min a 140 ºC amb les herbes i el greix d’ànec.
  3. En una olla amb molta aigua i sal, bulliu els tagliolini 2 min (segons la qualitat de la pasta).
  4. Escaldeu els ous, trencant-los dins d’un paper film amb sal. Feu-ne uns farcellets tancats i deixeu-los en aigua bullent 5 min. Deixeu-los refredar.
  5. Per a la mantega d’alfàbrega: piqueu l’alfàbrega i barregeu-la amb la mantega al gust. Emboliqueu-ho amb paper film i deixeu-ho refredar.
  6. Escalfeu la crema, lligueu-la amb la mantega d’alfàbrega i talleu la papada a bastonets. Repartiu la pasta en quatre plats. Col·loqueu un ou escumat al damunt de cada plat i repartiu-hi els talls de papada ben daurada. Afegiu una mica de la crema al voltant, parmesà ratllat pel damunt i unes herbes fresques ben tallades per donar-hi un toc personal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

01-30 jun

VIII Campanya dels Fideus a la Cassola de Tossa

Els fideus a la cassola són un plat que ha estat sempre present a les cuines de Tossa de Mar. Cada casa elaborava...

01-30 jun

Jornades gastronòmiques de la clova de l'Estartit

L’Estartit vol retre un homenatge a la cuina marinera, i aquest mes de juny organitza les jornades gastronòmiques...

01-30 jun

Jornades de l'Arròs d'Amposta

Si us cal una excusa per visitar les Terres de l’Ebre, les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto