Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la crema: reduïu la crema de llet. Tot seguit, afegiu-hi el brou de verdures. Deixeu-ho reduir novament, poseu-hi un os de pernil i deixeu-ho infusionar tot junt 15 min. Coleu-ho i reserveu-ho.
  2. En una paella enrossiu la papada i la passeu al forn 90 min a 140 ºC amb les herbes i el greix d’ànec.
  3. En una olla amb molta aigua i sal, bulliu els tagliolini 2 min (segons la qualitat de la pasta).
  4. Escaldeu els ous, trencant-los dins d’un paper film amb sal. Feu-ne uns farcellets tancats i deixeu-los en aigua bullent 5 min. Deixeu-los refredar.
  5. Per a la mantega d’alfàbrega: piqueu l’alfàbrega i barregeu-la amb la mantega al gust. Emboliqueu-ho amb paper film i deixeu-ho refredar.
  6. Escalfeu la crema, lligueu-la amb la mantega d’alfàbrega i talleu la papada a bastonets. Repartiu la pasta en quatre plats. Col·loqueu un ou escumat al damunt de cada plat i repartiu-hi els talls de papada ben daurada. Afegiu una mica de la crema al voltant, parmesà ratllat pel damunt i unes herbes fresques ben tallades per donar-hi un toc personal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto