Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la crema: reduïu la crema de llet. Tot seguit, afegiu-hi el brou de verdures. Deixeu-ho reduir novament, poseu-hi un os de pernil i deixeu-ho infusionar tot junt 15 min. Coleu-ho i reserveu-ho.
  2. En una paella enrossiu la papada i la passeu al forn 90 min a 140 ºC amb les herbes i el greix d’ànec.
  3. En una olla amb molta aigua i sal, bulliu els tagliolini 2 min (segons la qualitat de la pasta).
  4. Escaldeu els ous, trencant-los dins d’un paper film amb sal. Feu-ne uns farcellets tancats i deixeu-los en aigua bullent 5 min. Deixeu-los refredar.
  5. Per a la mantega d’alfàbrega: piqueu l’alfàbrega i barregeu-la amb la mantega al gust. Emboliqueu-ho amb paper film i deixeu-ho refredar.
  6. Escalfeu la crema, lligueu-la amb la mantega d’alfàbrega i talleu la papada a bastonets. Repartiu la pasta en quatre plats. Col·loqueu un ou escumat al damunt de cada plat i repartiu-hi els talls de papada ben daurada. Afegiu una mica de la crema al voltant, parmesà ratllat pel damunt i unes herbes fresques ben tallades per donar-hi un toc personal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto