Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la crema: reduïu la crema de llet. Tot seguit, afegiu-hi el brou de verdures. Deixeu-ho reduir novament, poseu-hi un os de pernil i deixeu-ho infusionar tot junt 15 min. Coleu-ho i reserveu-ho.
  2. En una paella enrossiu la papada i la passeu al forn 90 min a 140 ºC amb les herbes i el greix d’ànec.
  3. En una olla amb molta aigua i sal, bulliu els tagliolini 2 min (segons la qualitat de la pasta).
  4. Escaldeu els ous, trencant-los dins d’un paper film amb sal. Feu-ne uns farcellets tancats i deixeu-los en aigua bullent 5 min. Deixeu-los refredar.
  5. Per a la mantega d’alfàbrega: piqueu l’alfàbrega i barregeu-la amb la mantega al gust. Emboliqueu-ho amb paper film i deixeu-ho refredar.
  6. Escalfeu la crema, lligueu-la amb la mantega d’alfàbrega i talleu la papada a bastonets. Repartiu la pasta en quatre plats. Col·loqueu un ou escumat al damunt de cada plat i repartiu-hi els talls de papada ben daurada. Afegiu una mica de la crema al voltant, parmesà ratllat pel damunt i unes herbes fresques ben tallades per donar-hi un toc personal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto