Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Taller d'herències culinàries de l'Orient Mitjà

Els cítric són una aportació dels àrabs

Els cítric són una aportació dels àrabs FOTO Thinkstock

Després de gairebé mil anys a la península Ibèrica, les poblacions àrabs van deixar un llegat que ha marcat la nostra història, cultura i gastronomia. Des que van arribar al segle VII les aportacions en el món de la gastronomia són nombroses. Van portar nous productes que avui dia formen part fonamental de la nostra dieta: cítrics, arròs, xufles, albergínies, espinacs o, fins i tot, el sucre. A més, també van introduir noves tècniques culinàries.

Així, doncs, és clar que el camí que hagués pres la nostra gastronomia hauria estat molt diferent sense les herències culinàries de l’Orient Mitjà. En aquest taller en Joan Carles Pastor us ensenyarà algunes receptes originals de l’època de l’Al-Àndalus.

PREU
Suplement ingredients 5 €

MÉS INFORMACIÓ

Inscripcions en línia
Centre Cívic El Sortidor

Centre Cívic El Sortidor

Plaça Sortidor, 12

08004 Barcelona (Barcelonès)

934434311

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: