Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Taller de pa sense gluten

Pa de pagès

Pa de pagès FOTO Thinkstock

Actualment hi ha molta gent que pateix intoleràncies alimentàries, com és el cas dels celíacs. En aquest taller aprendreu com fer pa sense gluten de forma artesanal, des del procés de barreja fins a la fermentació, el format i l’enfornada. En Jordi Bosch us explicarà com substituir el gluten i altres aspectes a tenir en compte, com si cal pastar o no, el mètode d’enfornada...

Tot i que les receptes que es plantegen al taller no tenen gluten, sempre hi ha la possibilitat de trobar-ne a causa de la possible contaminació encreuada. Les receptes que s’elaboraran en aquest taller són pa amb farines de fajol i pa d’arròs. 

PREU
14,92 + suplement per a ingredients 5 €

MÉS INFORMACIÓ

Inscripcions en línia
Centre Cívic El Sortidor

Centre Cívic El Sortidor

Plaça Sortidor, 12

08004 Barcelona (Barcelonès)

934434311

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: