Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Separeu el rovell de la clara d’un ou cru. En un bol, prepareu una salsa homogènia amb la sal, l’oli, el pebre, la nou moscada, la mostassa, el rovell d’ou cru, la salsa Perrins, el tabasco i l’armanyac.
  2. Netegeu la carn de poltre de greixos i teixits, i deixeu-hi només carn magra. Afegiu-hi l’entrecot de poltre picat amb ganivet i barregeu-ho.
  3. Piqueu les tàperes, els cogombrets, la ceba tendra, el julivert, l’ou dur i el formatge parmesà. Barregeu-ho amb la massa de carn.
  4. Muntatge: premseu el tàrtar en petits motlles rodons o quadrats i desemmotlleu-lo sobre el plat on el servireu. Envolteu-ho amb unes làmines de parmesà, unes torradetes i un raig d’oli. Bateu la clara d’ou amb un polsim de sal i anís en pols. Disposeu un núvol de clara d’ou amb anís sobre cada un dels tàrtars.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18-20 ago

Firamar 2017

Aquest agost engega una de les propostes més marineres de la temporada. Sant Pol de Mar celebra la tradicional...

20-21 ago

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

20-21 ago

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto