Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Separeu el rovell de la clara d’un ou cru. En un bol, prepareu una salsa homogènia amb la sal, l’oli, el pebre, la nou moscada, la mostassa, el rovell d’ou cru, la salsa Perrins, el tabasco i l’armanyac.
  2. Netegeu la carn de poltre de greixos i teixits, i deixeu-hi només carn magra. Afegiu-hi l’entrecot de poltre picat amb ganivet i barregeu-ho.
  3. Piqueu les tàperes, els cogombrets, la ceba tendra, el julivert, l’ou dur i el formatge parmesà. Barregeu-ho amb la massa de carn.
  4. Muntatge: premseu el tàrtar en petits motlles rodons o quadrats i desemmotlleu-lo sobre el plat on el servireu. Envolteu-ho amb unes làmines de parmesà, unes torradetes i un raig d’oli. Bateu la clara d’ou amb un polsim de sal i anís en pols. Disposeu un núvol de clara d’ou amb anís sobre cada un dels tàrtars.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21-22 oct

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto