Què cuinar La Vanguardia

Tast de rom al Museu Marítim de Barcelona

Rom

Rom FOTO Thinkstock

Begudes i història. Aquesta és la fusió que planteja el cicle ‘Maridatges marítims’, que organitzen els companys de la revista SÀPIENS al Museu Marítim de Barcelona. En la propera cita, la del 12 de gener, es parlarà dels comerciants catalans instal·lats a Cuba, una comunitat que estava especialitzada en el transport d’esclaus a banda i banda de l’Atlàntic. Aquest era un negoci lucratiu; el tràfic d’esclaus generava més beneficis que les plantacions de sucre, i moltes de les fortunes aconseguides van servir per finançar empreses catalanes. De tot en plegat en parlarà el professor Gustau Nerín, i els assistents, mentrestant, podran gaudir d’un tast de rom, beguda cubana per excel·lència.

La sessió és gratuïta, però l’aforament és limitat. Per confirmar l’assistència cal fer inscripció prèvia a l’e-mail redaccio@sapienspublicacions.cat.


Museu Marítim de Barcelona

Av. de les Drassanes s/n

Barcelona (Barcelonès)

93 342 99 20

www.mmb.cat

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

Tallers al Mercat de la Vall d'Hebron

El Mercat de la Vall d’Hebron organitza una sèrie de tallers aquest estiu on podeu deixar anar tot el...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

21 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

21 jul

Taller de cuina wok essencial

La cuina oriental té uns sabors que tornen bojos als occidentals. Això ho podem veure per la gran expansió...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto