Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al guacamole: barregeu tots els ingredients.
  2. Per a la salsa: barregeu tots els ingredients.
  3. Marqueu la tonyina pels quatre costats.
  4. Poseu una quenelle de guacamole a un costat del plat i la tonyina a l’altre.
  5. Salseu-ho amb la salsa de tomàquet i afegiu-hi dues peces de nachos clavats al guacamole i una mica de porradell picat a sobre de la tonyina.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

28 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

29 jul

Diada del Musclo a Alcanar

A l’estiu els musclos és un dels productes més comuns. Omplen les paelles i formen part dels vermuts...

29 jul

XV Festival de Música a les Vinyes

El poble medieval de Torre-ramona de Subirats es vesteix de gala les nits dels dies 22 i 29 de juliol per acollir...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto