Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu les carxofes i traieu-ne el cor. Talleu els cors a octaus i reserveu-los.
  2. En una paella amb oli d’oliva, poseu la ceba tallada a làmines. Afegiu-hi les altres verdures, tallades a trossos no gaire grossos. Tireu-hi un polsim de sal i una mica d’orenga o pebre negre.
  3. Deixeu-ho coure a foc mitjà. Quan sigui cuit, prepareu un motlle antiadherent de silicona i col·loqueu-hi les anxoves al fons, com si fossin les busques d’un rellotge.
  4. A sobre, distribuïu-hi les verdures i anivelleu-ho amb una forquilla. Cobriu-ho amb una làmina de pasta fullada, punxada prèviament, perquè no pugi. Poseu-ho 12-15 min al forn, a 200 ºC.
  5. Traieu-ho del forn i, quan sigui fred, gireu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

27 jun

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

27 jun

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto