Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu les carxofes i traieu-ne el cor. Talleu els cors a octaus i reserveu-los.
  2. En una paella amb oli d’oliva, poseu la ceba tallada a làmines. Afegiu-hi les altres verdures, tallades a trossos no gaire grossos. Tireu-hi un polsim de sal i una mica d’orenga o pebre negre.
  3. Deixeu-ho coure a foc mitjà. Quan sigui cuit, prepareu un motlle antiadherent de silicona i col·loqueu-hi les anxoves al fons, com si fossin les busques d’un rellotge.
  4. A sobre, distribuïu-hi les verdures i anivelleu-ho amb una forquilla. Cobriu-ho amb una làmina de pasta fullada, punxada prèviament, perquè no pugi. Poseu-ho 12-15 min al forn, a 200 ºC.
  5. Traieu-ho del forn i, quan sigui fred, gireu-ho.

 

 

 

 

Aquesta recepta va guanyar l'edició 2014 del Concurs de Receptes Bonpreu-Esclat. Presenta-hi la teva i aquest any guanya tu!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29-30 mar

Taller de tagins

En aquest taller aprendreu a fer tagins, un plat típic del nord d'Àfrica, de la mà d'Aina Mir. Aquests...

30 mar

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

30-31 mar

Taller d'aperitiu italià

Els dijous 23 i 30 de març el Centre Cívic Sagrada Família acull un taller per als veritables amants...

31 mar

Cuina al Mercat

El divendres 31 de març al Mercat Municipal del Prat de Llobregat es realitza una mostra de cuina en viu o...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto