Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al caramel: en una paella poseu el sucre a foc lent fins que comenci a rossejar i aboqueu-lo en 4 motlles de 8 cm de diàmetre. Reserveu-ne una mica a la paella, poseu-hi les pomes pelades i tallades a quarts, afegiu-hi la mantega i deixeu-ho coure uns minuts.
  2. Poseu la poma als motlles prèviament caramel·litzats i els cobriu amb la placa de pasta de full lleugerament estirada. Enforneu-ho 10 min a 180 ºC, retireu-ho, doneu la volta al motlle i serviu-ho amb el gelat.
  3. Per al gelat: prepareu una crema anglesa de fruita de la passió. Escalfeu la nata amb una branca de vainilla, la pell d’una taronja i la d’una llimona. Retireu-ho quan bulli, deixeu que es refredi una mica i afegiu la nata al rovell d’ou sense deixar-ho de remenar. Retireu les pells i la vainilla i ho escalfeu de nou. Retireu-ho del foc quan comenci a fumejar abans que torni a bullir.
  4. Mentrestant, escalfeu el puré de fruita de la passió al foc amb el sucre fins que comenci a bullir i refredeu-ho. Barregeu la nata amb el puré de fruita de la passió, l’estabilitzant i l’anticongelant. Deixeu-ho refredar i passeu-ho per la geladora. Congeleu-ho. En tot cas, també podeu comprar el gelat fet. Si no el trobeu de fruita de la passió, compreu-lo de nata o de vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: