Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la massa: poseu la farina en un bol, amb la sal. Afegiu-hi la margarina de soja freda i barregeu-ho.

  2. Primer es farà una massa grumollosa; continueu-la treballant fins que formeu una bola que no s’enganxi als dits. Si calgués perquè la massa està molt seca, afegiu-hi aigua freda, una quantitat molt petita, fins que sigui mal·leable. Si, al contrari, estigués molt humida, afegiu-hi farina en petites quantitats, fins que es formi la bola.

  3. Una vegada aconseguida una bona massa, emboliqueu-la amb paper film i reserveu-la a la nevera, 30-40 min.

  4. En aquest temps, talleu els tomàquets per la meitat, traieu-ne les llavors i poseu-los de cap per avall, en un plat, perquè vagin deixant anar aigua (en cas contrari, la deixaran anar quan els poseu al forn).
  5. Una vegada passat el temps indicat, estireu la massa amb un corró en una taula enfarinada, i dividiu-la en quatre parts.

  6. Escalfeu el forn a 180 ºC. Agafeu quatre motlles per a pastissos individuals, d'uns 7 cm de diàmetre. Aboqueu-hi, al fons, un raig de xarop de vinagre balsàmic i una culleradeta de sucre integral.

  7. Col·loqueu-hi els tomàquets tallats, amb la part plana cap amunt, ben junts i procurant omplir els buits amb quarts de tomàquet. Poseu-los al forn 30 min i retireu-los.

  8. Deixeu que les cassoletes de tomàquet es temperin i gireu-les. Amb unes pinces de cuina, traieu la pell dels tomàquets, que s'haurà començat a desprendre. Acabeu el plat amb les fulles de ruca i el formatge feta a daus. Condimenteu-ho amb sal i pebre. Serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto