Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la massa: poseu la farina en un bol, amb la sal. Afegiu-hi la margarina de soja freda i barregeu-ho.

  2. Primer es farà una massa grumollosa; continueu-la treballant fins que formeu una bola que no s’enganxi als dits. Si calgués perquè la massa està molt seca, afegiu-hi aigua freda, una quantitat molt petita, fins que sigui mal·leable. Si, al contrari, estigués molt humida, afegiu-hi farina en petites quantitats, fins que es formi la bola.

  3. Una vegada aconseguida una bona massa, emboliqueu-la amb paper film i reserveu-la a la nevera, 30-40 min.

  4. En aquest temps, talleu els tomàquets per la meitat, traieu-ne les llavors i poseu-los de cap per avall, en un plat, perquè vagin deixant anar aigua (en cas contrari, la deixaran anar quan els poseu al forn).
  5. Una vegada passat el temps indicat, estireu la massa amb un corró en una taula enfarinada, i dividiu-la en quatre parts.

  6. Escalfeu el forn a 180 ºC. Agafeu quatre motlles per a pastissos individuals, d'uns 7 cm de diàmetre. Aboqueu-hi, al fons, un raig de xarop de vinagre balsàmic i una culleradeta de sucre integral.

  7. Col·loqueu-hi els tomàquets tallats, amb la part plana cap amunt, ben junts i procurant omplir els buits amb quarts de tomàquet. Poseu-los al forn 30 min i retireu-los.

  8. Deixeu que les cassoletes de tomàquet es temperin i gireu-les. Amb unes pinces de cuina, traieu la pell dels tomàquets, que s'haurà començat a desprendre. Acabeu el plat amb les fulles de ruca i el formatge feta a daus. Condimenteu-ho amb sal i pebre. Serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto