Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Reserveu una albergínia i un carbassó per preparar la salsa.
  2. Talleu a rodanxes els carbassons, les albergínies i els tomàquets, a un gruix d’un 1 cm, procurant que siguin del mateix diàmetre que el formatge de cabra.
  3. Passeu lleugerament les verdures per la planxa, i col·loqueu-les fent capes. Al damunt de tot, poseu-hi el formatge de cabra.
  4. Salteu les verdures que heu reservat a la paella, juntament amb la mantega, la sal i el pebre, i afegiu-hi la crema de llet. Deixeu-ho reduir uns 10 min i tritureu-ho amb la batedora elèctrica.
  5. Col·loqueu la salsa al fons de la safata i els timbals al damunt i gratineu-ho uns 10 min fins que el formatge quedi daurat. Podeu acompanyar-ho amb una mica d’amanida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto