Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la crema: feu coure l'aigua amb el sucre a 120 ºC i bolqueu-la damunt dels rovells. Bateu-ho fins que es refredi del tot. Afegiu-hi el mascarpone i mescleu-ho delicadament. 
  2. Per a la planxa de bescuit: bateu la polpa amb la clara en pols, afegiu-hi el sucre i els rovells. Incorporeu-hi la farina tamisada. Coeu-ho en una planxa a 180 ºC. 
  3. Per al suc de maduixots: barregeu els maduixots amb el sucre i feu-ho coure al bany maria 1 h. Coleu-ho i reserveu-ho. 
  4. Muntatge: en una copa poseu una capa de crema i una de bescuit (emborratxat amb suc de maduixa); poseu-hi una altra capa de crema, una altra de bescuit i acabeu-ho amb una capa de crema. Empolseu-ho amb cacau. Ompliu una pipeta amb suc de maduixa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

02-19 nov

QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts

Després de cinc edicions d’èxit de la ruta Tapes i Canyes a Sant Vicenç dels Horts, l’activitat...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto