Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la crema: feu coure l'aigua amb el sucre a 120 ºC i bolqueu-la damunt dels rovells. Bateu-ho fins que es refredi del tot. Afegiu-hi el mascarpone i mescleu-ho delicadament. 
  2. Per a la planxa de bescuit: bateu la polpa amb la clara en pols, afegiu-hi el sucre i els rovells. Incorporeu-hi la farina tamisada. Coeu-ho en una planxa a 180 ºC. 
  3. Per al suc de maduixots: barregeu els maduixots amb el sucre i feu-ho coure al bany maria 1 h. Coleu-ho i reserveu-ho. 
  4. Muntatge: en una copa poseu una capa de crema i una de bescuit (emborratxat amb suc de maduixa); poseu-hi una altra capa de crema, una altra de bescuit i acabeu-ho amb una capa de crema. Empolseu-ho amb cacau. Ompliu una pipeta amb suc de maduixa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 jul

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

25 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto