Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema: feu coure l'aigua amb el sucre a 120 ºC i bolqueu-la damunt dels rovells. Bateu-ho fins que es refredi del tot. Afegiu-hi el mascarpone i mescleu-ho delicadament. 
  2. Per a la planxa de bescuit: bateu la polpa amb la clara en pols, afegiu-hi el sucre i els rovells. Incorporeu-hi la farina tamisada. Coeu-ho en una planxa a 180 ºC. 
  3. Per al suc de maduixots: barregeu els maduixots amb el sucre i feu-ho coure al bany maria 1 h. Coleu-ho i reserveu-ho. 
  4. Muntatge: en una copa poseu una capa de crema i una de bescuit (emborratxat amb suc de maduixa); poseu-hi una altra capa de crema, una altra de bescuit i acabeu-ho amb una capa de crema. Empolseu-ho amb cacau. Ompliu una pipeta amb suc de maduixa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: