Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la crema: feu coure l'aigua amb el sucre a 120 ºC i bolqueu-la damunt dels rovells. Bateu-ho fins que es refredi del tot. Afegiu-hi el mascarpone i mescleu-ho delicadament. 
  2. Per a la planxa de bescuit: bateu la polpa amb la clara en pols, afegiu-hi el sucre i els rovells. Incorporeu-hi la farina tamisada. Coeu-ho en una planxa a 180 ºC. 
  3. Per al suc de maduixots: barregeu els maduixots amb el sucre i feu-ho coure al bany maria 1 h. Coleu-ho i reserveu-ho. 
  4. Muntatge: en una copa poseu una capa de crema i una de bescuit (emborratxat amb suc de maduixa); poseu-hi una altra capa de crema, una altra de bescuit i acabeu-ho amb una capa de crema. Empolseu-ho amb cacau. Ompliu una pipeta amb suc de maduixa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto