Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als tomàquets confitats: amb un ganivet, feu una creueta a la part inferior dels tomàquets. Escaldeu-los en aigua bullent uns 30 s, i refredeu-los amb aigua i gel.
  2. Peleu els tomàquets, talleu-ne la part de dalt i buideu-los amb cura.
  3. Prepareu un almívar amb l’aigua, el sucre, el canonet de vainilla obert i la pela de taronja. deixeu-lo al foc uns 10 min.
  4. Deixeu confitar els tomàquets dins de l’almívar, fora del foc, fins l’endemà.
  5. Per al granissat de te de menta: feu una infusió amb l’aigua, el te, la menta, les gotes de llimona i el sucre. Deixeu-ho uns 10 min, tritureu-ho i coleu-ho.
  6. Poseu-ho dins d’un recipient i congeleu-ho. Remeneu-ho cada 20 min.
  7. En una paella, salteu molt poc els maduixots amb el sucre i especieu-los amb una mica de pebre negre acabat de moldre. Deixeu-los refredar.
  8. Ompliu els tomàquets amb els maduixots.
  9. Amb una forquilla, aneu rascant la barreja congelada per aconseguir el granissat de te de menta, i poseu-ne una mica per sobre dels tomàquets confitats farcits.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: