Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Buideu els tomàquets amb l’ajut d’una cullera o d’un ganivet que no talli massa.
  2. Talleu la base dels tomàquets, per aconseguir que s’aguantin dempeus.
  3. Poseu-los de cap per avall, sobre un paper absorbent, perquè vagin perdent l’aigua.
  4. Barregeu la tonyina amb la maionesa i l’orenga en un plat fondo, amb l’ajuda d’una forquilla.
  5. Farciu els tomàquets amb la barreja.
  6. Talleu ben petit l’enciam amb un ganivet o unes tisores escolars.
  7. En un plat, col·loqueu una base d’enciam, amanit amb oli i sal. Per sobre, poseu-hi els tomàquets.
  8. Talleu a bastonets la pastanaga, l’api i el carbassó. Si cal, demaneu ajuda a un adult per fer-ho.
  9. Claveu a la part superior dels tomàquets uns quants bastonets de pastanaga, d’api i de carbassó, perquè quedi en forma de punky.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto