Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Buideu els tomàquets amb l’ajut d’una cullera o d’un ganivet que no talli massa.
  2. Talleu la base dels tomàquets, per aconseguir que s’aguantin dempeus.
  3. Poseu-los de cap per avall, sobre un paper absorbent, perquè vagin perdent l’aigua.
  4. Barregeu la tonyina amb la maionesa i l’orenga en un plat fondo, amb l’ajuda d’una forquilla.
  5. Farciu els tomàquets amb la barreja.
  6. Talleu ben petit l’enciam amb un ganivet o unes tisores escolars.
  7. En un plat, col·loqueu una base d’enciam, amanit amb oli i sal. Per sobre, poseu-hi els tomàquets.
  8. Talleu a bastonets la pastanaga, l’api i el carbassó. Si cal, demaneu ajuda a un adult per fer-ho.
  9. Claveu a la part superior dels tomàquets uns quants bastonets de pastanaga, d’api i de carbassó, perquè quedi en forma de punky.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

21 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

21 jul

Tallers al Mercat de la Vall d'Hebron

El Mercat de la Vall d’Hebron organitza una sèrie de tallers aquest estiu on podeu deixar anar tot el...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto