Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Buidem els tomàquets amb l’ajut d’una cullera o d’un ganivet que no talli massa.
  2. Tallem la base dels tomàquets, per aconseguir que s’aguantin dempeus.
  3. Els posem de cap per avall, sobre un paper absorbent, perquè vagin perdent l’aigua.
  4. Barregem la tonyina amb la maionesa i l’orenga en un plat fondo, amb l’ajuda d’una forquilla.
  5. Farcim els tomàquets amb la barreja.
  6. Tallem ben petit l’enciam amb un ganivet o unes tisores escolars.
  7. En un plat, col·loquem una base d’enciam, amanit amb oli i sal. Per sobre, hi posem els tomàquets.
  8. Tallem a bastonets la pastanaga, l’api i el carbassó. Si cal, demanem ajuda a un adult per fer-ho.
  9. Clavem a la part superior dels tomàquets uns quants bastonets de pastanaga, d’api i de carbassó, perquè quedi en forma de punky.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 abr

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

25 abr

Ultimate pancakes

En aquest taller podeu aprendre a fer pastís sense la necessitat d’encendre el forn. Si sou amants del...

26 abr

Taller de crestes i empanades

Els dimecres 19 i 26 d’abril podeu aprendre a fer crestes i empanades al taller del Centre Cívic Sagrada...

26 abr

Alimentació i embaràs. Segon trimestre.

Durant l’embaràs, la salut de la mare és el més important per a una correcta gestació...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto