Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per a l’escabetx: sofregiu en una mica d’oli les escalunyes picades; quan comencin a agafar color, afegiu-hi el vinagre i reduïu-ho a la meitat, afegiu-hi els maduixots fets puré amb l’ajut d’una batedora elèctrica i deixeu-ho coure 1 min. Acabeu-hi d’afegir l’oli i conserveu-ho tebi.
  2. Escateu i filetegeu els molls i retireu-ne les espines. En una paella amb oli daureu-los per la part de la pell 1 min, i 20 s per la de la carn.
  3. Poseu-los en una safata i cobriu-los amb l’escabetx a 60 ºC. Deixeu-los 2 h a temperatura ambient. Si no es consumeixen, guardeu-los a la nevera.
  4. Col·loqueu els tomàquets salpebrats i sencers en un recipient per anar al forn i que ens permeti cobrir-los d’oli, afegiu-hi les fulles d’alfàbrega, tapeu el recipient i confiteu-los al forn a 100 ºC durant 1 h.
  5. Escaliveu l’albergínia i peleu-la, piqueu-la i amaniu-la amb oli, sal i porradell picat.
  6. Talleu les maduixes a dauets. Talleu el tomàquet a grills i ompliu-ne els forats interiors amb les maduixes picades.
  7. Col·loqueu el tomàquet al fons del plat, poseu-hi al damunt el filet de moll amb escabetx; després, una cullerada d’albergínia, i, finalment, un buquet d’herbes. Amaniu-ho amb l’escabetx.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto