Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al pesto: ajunteu tots els ingredients en un got mesclador i munteu-los amb el túrmix.
  2. Per a la pasta: salteu els bolets en un xic d’oli i afegiu-hi el tomàquet tallat a la juliana. Bulliu la pasta 2-3 min i escorreu-la. Torreu les làmines de cansalada en una paella antiadherent sense oli. Us han de quedar ben cruixents.
  3. Muntatge: salpebreu el peix i coeu-lo a la planxa. Barregeu la pasta acabada d’escórrer amb el saltat de bolets, amb el tomàquet i el pesto. Disposeu al centre del plat un coixí de pasta; al damunt, el peix, i, pel voltant, les làmines de cansalada. Acabeu-ho amb un cordó de pesto.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mai

Taller de postres japoneses

Qui no ha volgut menjar mai el famós dorayaki del Doraemon o els dolços que berenava en Shin Chan? Doncs...

22-24 mai

Espai Priorat 2017

Comença la IV edició de l’Espai Priorat, que s’ha consolidat com el principal esdeveniment...

24 mai

Taller: cuina amb males herbes

Us atreviríeu a tastar una truita d’ortigues? Doncs en aquest taller no només la tastareu, sinó...

24 mai

Taller de risottos

Si us agrada la cuina italiana de ben segur que sou uns amants dels risottos. Aquest arròs típic dels...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto