Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el brioix a rectangles grossos i marineu-lo amb una barreja feta amb llet, ous, crema de llet, crema de whisky i sucre, fins que estiguin ben amarats. Seguidament, daureu-los en una paella amb una mica de mantega i sucre.
  2. Escaldeu les taronges tallades en 5 trossos i amb pell en aigua bullent cinc cops per treure’n l’amargor. Feu-les bullir en aigua amb sucre 1 h a foc molt suau.
  3. Per a la crema d’ametlles: poseu tots els ingredients al foc fins que arrenquin el bull i, seguidament, retireu-los i deixeu-los refredar.
  4. Muntatge: repartiu la crema d’ametlles; al damunt, la torrada ben calenta i molt cruixent per fora, uns tallets de taronja, i, finalment, un bon gelat de Xixona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto