Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En un cassó poseu la llet, el sucre, la branca de canyella i les pells de llimona i taronja, procurant que no tinguin la part blanca perquè no amarguegin.
  2. Deixeu que la llet arrenqui el bull. Aparteu-la del foc i deixeu que es refredi.
  3. Talleu el pa a llesques més aviat gruixudes i disposeu-les sobre una safatat fonda.
  4. Aboqueu sobre el pa la llet colada i deixeu que les llesques absorbeixin bé la llet. Amb uns 10 min és més que suficient.
  5. Traieu les llesques de pa de la llet, passeu-les per ou batut i fregiu-les en abundant oli d'oliva arbequina. Jo les cuino de 3 en 3 per controlar millor la temperatura de l'oli.
  6. Un cop fregides, poseu-les sobre paper absorbent i finalment arrebosseu-les en sucre, al qual hi haureu posat una mica de canyella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

30 set

XXIX Mostra Gastronòmica de Castelldefels

El 30 de setembre torna un dels esdeveniments gastronòmics més importants de Castelldefels. Un altre...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto