Menús La Vanguardia

Preparació

  1. En un cassó poseu la llet, el sucre, la branca de canyella i les pells de llimona i taronja, procurant que no tinguin la part blanca perquè no amarguegin.
  2. Deixeu que la llet arrenqui el bull. Aparteu-la del foc i deixeu que es refredi.
  3. Talleu el pa a llesques més aviat gruixudes i disposeu-les sobre una safatat fonda.
  4. Aboqueu sobre el pa la llet colada i deixeu que les llesques absorbeixin bé la llet. Amb uns 10 min és més que suficient.
  5. Traieu les llesques de pa de la llet, passeu-les per ou batut i fregiu-les en abundant oli d'oliva arbequina. Jo les cuino de 3 en 3 per controlar millor la temperatura de l'oli.
  6. Un cop fregides, poseu-les sobre paper absorbent i finalment arrebosseu-les en sucre, al qual hi haureu posat una mica de canyella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

17 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto