Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu a bullir la llet amb la canyella i la pela de llimona. Quan arrenqui el bull, apagueu el foc i deixeu-ho reposar.
  2. Talleu el llonguet a llesques d'1,5 cm de gruix. Quan la llet aromatitzada s’hagi refredat una mica, aneu-hi sucant les llesques, passeu-les per l'ou batut amb una mica de sucre i fregiu-les en una paella amb oli ben calent.
  3. Quan estiguin ben rosses, poseu-les en un plat amb paper absorbent i empolseu-les amb sucre. També s'hi pot afegir una mica de canyella en pols.
  4. No les deixeu refredar. Serviu les torradetes tot seguit acompanyades d’una cullera d'una bona compota de fruites: poma, préssec, mango, etc. Si voleu, podeu substituir el llonguet de pa per un tortell entorxat, com el que fan a la ciutat d'Olot. És deliciós i queda de meravella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 nov

Ruta 'Valls, assaboreix l'oli'

L’oli d’oliva, aliment sagrat a la Mediterrània antiga, també s’ha emprat des de temps...

25 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

25 nov

Adopta un Celler

Prepareu el paladar per descobrir el Celler Herència Altés, el convidat al Bar del Pla de Barcelona d'aquesta...

25 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto