Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la capa exterior del torró: tempereu la xocolata. Foneu-la amb cura en un bol al bany maria, fins que arribi a 45 ºC. També la podeu escalfar al microones, amb cura i a temperatura molt baixa.
  2. Esteneu la xocolata calenta sobre una taula de treball freda (preferentment de marbre) i, amb una espàtula, treballeu-la fins als 27 ºC.
  3. Torneu a posar la xocolata al bol inicial i poseu-la al bany maria, fins que arribi a 29 ºC. La xocolata ja està a punt per abocar als motlles.
  4. Escorreu la xocolata sobrant al bol inicial, per aconseguir una paret de xocolata ben fina.
  5. Per al farcit del torró: escalfeu la glucosa al microones o en un cassó a foc molt baix,
  6. fins a arribar a 82 ºC.
  7. Afegiu-hi la nata i la xocolata i barregeu-ho com una emulsió.
  8. Amb delicadesa, afegiu-hi el suc de llimona.
  9. Per omplir els motlles: amb les parets del motlle ben seques, ompliu-los fins a dalt de tot, deixant-hi 1 mm, per poder-los tapar i segellar el torró.
  10. MUNTATGE: Cal que el farcit estigui ben fred i sec. Serà el moment de tornar a temperar la xocolata blanca restant, com hem indicat al punt 1, per estendre-la sobre la superfície i tapar i segellar el torró.
  11. Podeu aplicar al torró sec i segellat pols de pastisseria de color daurat, platejat o bronzejat, per decorar-lo al vostre gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 jul

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

25 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto