Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la capa exterior del torró: tempereu la xocolata. Foneu-la amb cura en un bol al bany maria, fins que arribi a 45 ºC. També la podeu escalfar al microones, amb cura i a temperatura molt baixa.
  2. Esteneu la xocolata calenta sobre una taula de treball freda (preferentment de marbre) i, amb una espàtula, treballeu-la fins als 27 ºC.
  3. Torneu a posar la xocolata al bol inicial i poseu-la al bany maria, fins que arribi a 29 ºC. La xocolata ja està a punt per abocar als motlles.
  4. Escorreu la xocolata sobrant al bol inicial, per aconseguir una paret de xocolata ben fina.
  5. Per al farcit del torró: escalfeu la glucosa al microones o en un cassó a foc molt baix,
  6. fins a arribar a 82 ºC.
  7. Afegiu-hi la nata i la xocolata i barregeu-ho com una emulsió.
  8. Amb delicadesa, afegiu-hi el suc de llimona.
  9. Per omplir els motlles: amb les parets del motlle ben seques, ompliu-los fins a dalt de tot, deixant-hi 1 mm, per poder-los tapar i segellar el torró.
  10. MUNTATGE: Cal que el farcit estigui ben fred i sec. Serà el moment de tornar a temperar la xocolata blanca restant, com hem indicat al punt 1, per estendre-la sobre la superfície i tapar i segellar el torró.
  11. Podeu aplicar al torró sec i segellat pols de pastisseria de color daurat, platejat o bronzejat, per decorar-lo al vostre gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto