Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la capa exterior del torró: tempereu la xocolata. Foneu-la amb cura en un bol al bany maria, fins que arribi a 45 ºC. També la podeu escalfar al microones, amb cura i a temperatura molt baixa.
  2. Esteneu la xocolata calenta sobre una taula de treball freda (preferentment de marbre) i, amb una espàtula, treballeu-la fins als 27 ºC.
  3. Torneu a posar la xocolata al bol inicial i poseu-la al bany maria, fins que arribi a 29 ºC. La xocolata ja està a punt per abocar als motlles.
  4. Escorreu la xocolata sobrant al bol inicial, per aconseguir una paret de xocolata ben fina.
  5. Per al farcit del torró: escalfeu la glucosa al microones o en un cassó a foc molt baix,
  6. fins a arribar a 82 ºC.
  7. Afegiu-hi la nata i la xocolata i barregeu-ho com una emulsió.
  8. Amb delicadesa, afegiu-hi el suc de llimona.
  9. Per omplir els motlles: amb les parets del motlle ben seques, ompliu-los fins a dalt de tot, deixant-hi 1 mm, per poder-los tapar i segellar el torró.
  10. MUNTATGE: Cal que el farcit estigui ben fred i sec. Serà el moment de tornar a temperar la xocolata blanca restant, com hem indicat al punt 1, per estendre-la sobre la superfície i tapar i segellar el torró.
  11. Podeu aplicar al torró sec i segellat pols de pastisseria de color daurat, platejat o bronzejat, per decorar-lo al vostre gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto