Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Netegeu els bolets i talleu-los menuts.
  2. Com sempre que feu servir els fogons, demaneu ajuda a un adult. En una paella prou gran perquè hi càpiguen els tortel·linis, poseu-hi una cullerada de l’oli dels tomàquets secs i coeu-hi el gra d’all picadet, 1 mi.
  3. Afegiu-hi els bolets tallats i coeu-los fins que perdin l’aigua. Reserveu-los.
  4. Per a la salsa de pesto vermell: tritureu els tomàquets secs, les ametlles, la salsa de tomàquet, el parmesà i l’oli, fins a aconseguir una salsa uniforme de color vermell.
  5. Bulliu els tortel·linis seguint les indicacions del paquet i afegiu-loh a la paella on hi ha els bolets.
  6. Poseu-hi el pesto, remeneu-ho una mica i serviu-ho.

El consell

  • En aquesta recepta et proposem fer servir tortel·linis farcits de formatge, però també et quedarà un plat boníssim si compres pasta farcida de carn o de verdures.
  • Aquest pesto vermell va la mar de bé per acompanyar altres tipus de pasta. Pots provar de fer-lo la pròxima vegada que preparis espaguetis o tallarines.
  • Si t’agrada el gust de les herbes aromàtiques, pots acabar el plat posant-hi un polsim d’alfàbrega fresca o d’orenga per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

30 set

XXIX Mostra Gastronòmica de Castelldefels

El 30 de setembre torna un dels esdeveniments gastronòmics més importants de Castelldefels. Un altre...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto