Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Netegeu els bolets i talleu-los menuts.
  2. Com sempre que feu servir els fogons, demaneu ajuda a un adult. En una paella prou gran perquè hi càpiguen els tortel·linis, poseu-hi una cullerada de l’oli dels tomàquets secs i coeu-hi el gra d’all picadet, 1 mi.
  3. Afegiu-hi els bolets tallats i coeu-los fins que perdin l’aigua. Reserveu-los.
  4. Per a la salsa de pesto vermell: tritureu els tomàquets secs, les ametlles, la salsa de tomàquet, el parmesà i l’oli, fins a aconseguir una salsa uniforme de color vermell.
  5. Bulliu els tortel·linis seguint les indicacions del paquet i afegiu-loh a la paella on hi ha els bolets.
  6. Poseu-hi el pesto, remeneu-ho una mica i serviu-ho.

El consell

  • En aquesta recepta et proposem fer servir tortel·linis farcits de formatge, però també et quedarà un plat boníssim si compres pasta farcida de carn o de verdures.
  • Aquest pesto vermell va la mar de bé per acompanyar altres tipus de pasta. Pots provar de fer-lo la pròxima vegada que preparis espaguetis o tallarines.
  • Si t’agrada el gust de les herbes aromàtiques, pots acabar el plat posant-hi un polsim d’alfàbrega fresca o d’orenga per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto