Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu bullir les patates en aigua abundant i, quan restin 5 min de cocció, afegiu-hi la col i saleu-ho. Quan sigui tot cuit, coleu-ho i, amb l’ajuda d’una escumadora i sense treure-ho de l’escorredor, aneu-ho trinxant i deixeu que s'acabi d’escórrer fins que quedi ben sec.
  2. A continuació, en una paella antiadherent rostiu les botifarres amb una mica de llard de porc. Quan ja les tingueu rostides, reserveu-les, i en el mateix llard afegiu-hi el trinxat.
  3. Peleu els escamarlans i marqueu-los per la part del llom en una altra paella.
  4. Muntatge: poseu en un plat fondo una quenelle de trinxat; al costat, una botifarra negra, i, al damunt, una cua de l’escamarlà. Ho amaniu tot plegat amb l’oli d’oliva i el porradell picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto