Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’arròs rodó: bulliu l’aigua, tireu-hi l’arròs amb el punt de sal i coeu-ho 18 min, a foc mitjà. Coleu-lo i reserveu-lo temperat, per poder-lo enrotllar millor.
  2. Per a l’arròs salvatge: bulliu l’aigua amb la sal i l’oli, tireu-hi l’arròs, abaixeu el foc i coeu-lo 25 min. Escorreu-lo i reserveu-lo.
  3. Per a la vinagreta: en un pot, bulliu l’aigua, afegiu-hi la farina d’arròs i, sense parar de remenar, coeu-ho 2 min. Poseu la pasta obtinguda en un got per triturar, amb l’oli, la salsa de soja, el wasabi, la sal i el pebre blanc. Tritureu-ho fins a obtenir una crema i reserveu-ho.
  4. Per al farciment: barregeu les dues carns, salpebreu-les i afegiu-les els 20 ml d’oli d’oliva. Passeu-les per la paella només fins que canviïn el color, de cru a cuit, i retireu-les del foc. Col·loqueu la massa de les carns amb la ceba sofregida i l’ou batut. Reserveu-ho.

MUNTATGE

  1. Sobre la taula de treball, poseu film transparent, de 30 x 30 cm, que us ajudarà a enrotllar el braç. Cobriu-ho amb la meitat de l’arròs blanc.
  2. Recobriu tota la superfície de l’arròs amb les fulles d’espinacs escaldades 15 s i assecades sobre paper de cuina, per evitar que el tenyeixin.
  3. Torneu a estendre sobre la superfície la resta de l’arròs blanc i la meitat de l’arròs salvatge. Repartiu per tota la superfície la carn, les olives, els daus de pebrots del piquillo i els trossos d’ou dur. Comenceuho a enrotllar amb l’ajuda del film, pressionant-ho al màxim, per crear un braç compacte. Un cop enrotllat i compactat, repartiu per fora la resta de l’arròs salvatge i reserveu-ho a la nevera.
  4. Retireu el braç de la nevera 30 min abans de servir-lo, per poder gaudir al màxim del seu sabor. Presenteu-lo sobre una superfície dura, que permeti tallar-lo. Serviu-ho amb la vinagreta, que haureu tornat a triturar, per emulsionar-la molt fina.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: