Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu els rovells amb el sucre. Poseu la farina i el llevat en un pot. Tapeu-lo amb un drap de cuina. Munteu les clares a punt de neu i afegiu-les al pot de la preparació anterior. Escalfeu el forn prèviament a 200 ºC i poseu la plàtera al forn durant 10 min. La massa ha de quedar prima.
  2. Quan la làmina de pa de pessic estigui cuita, traieu-la del forn i enrotlleu-ho com si fos un braç de gitano. A continuació deixeu-ho refredar. Tireu-hi el xarop i farciu-ho amb la confitura de taronja.
  3. Comenceu a fondre la xocolata al bany maria, i tireu-la per sobre tot deixant que s’adormi una mica. Amb una forquilla, feu les ratlles del tronc. Guarniu-ho amb fulles de boix grèvol i amb cireres confitades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto