Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

1. Netegeu els pebrots i trossegeu-los.
2. Ofegueu-los en una paella amb un raig d’oli i l’all i el julivert picats.
3. Afegiu-hi el bacallà engrunat i salteu-lo durant uns minuts.
4. Bateu els ous en un bol i afegiu-hi el bacallà i els pebrots.
5. Escalfeu una cullerada d’oli en una paella antiadherent i afegiu-hi la barreja al bol.
6. Quatlleu la truita a foc lent per ambdues bandes.  

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: