Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu els alls tendres traient-ne les primeres peles i talleu-los a rodanxes petites.
  2. Peleu i buideu quatre carxofes, talleu-les a làmines fines i confiteu-les amb els alls tendres, amb una mica d’oli i sal, a foc lent.
  3. Deixateu quatre ous per separat amb la sal i el pebre, estireu-los d’un a un en una paella antiadherent calenta, com una crep, deixant-los quallar per obtenir la truita.
  4. Talleu les truites a rectangles iguals, ompliu-los de carxofes i alls tendres confitats, i enrotlleu-los en forma de caneló.
  5. Peleu i buideu la carxofa restant, talleu-la a quarts i confiteu-los en oli abundant, a 180 ºC.

MUNTATGE

  1. Serviu el caneló de truita de carxofes i alls tendres calent en un plat, emulsioneu els ous restants amb una mica de sal, amb l’ajuda d’un túrmix, fins que tingui textura cremosa.
  2. Poseu una cullera d’emulsió d’ou a sobre de cada caneló de truita amb un quart de carxofa confitada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 mai

Tast'l Mercat a Martorelles

L’Ajuntament de Martorelles busca donar a conèixer els productes del seu mercat ambulant Esplanada Carrencà....

25 mai

Taller: passeig per les vinyes catalanes

Sou uns apassionats del vi i voleu iniciar-vos en el món enològic? Us proposem una activitat ideal per...

25 mai

Taller de cuina italiana tradicional

En aquest taller podeu aprendre a preparar els menjars tradicionals de la cuina italiana. Receptes que van des...

26 mai

Ràpid, sa i saborós

Existeix al creença popular que una dieta saludable ha d’incloure receptes complicades que necessiten...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto