Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu els alls tendres traient-ne les primeres peles i talleu-los a rodanxes petites.
  2. Peleu i buideu quatre carxofes, talleu-les a làmines fines i confiteu-les amb els alls tendres, amb una mica d’oli i sal, a foc lent.
  3. Deixateu quatre ous per separat amb la sal i el pebre, estireu-los d’un a un en una paella antiadherent calenta, com una crep, deixant-los quallar per obtenir la truita.
  4. Talleu les truites a rectangles iguals, ompliu-los de carxofes i alls tendres confitats, i enrotlleu-los en forma de caneló.
  5. Peleu i buideu la carxofa restant, talleu-la a quarts i confiteu-los en oli abundant, a 180 ºC.

MUNTATGE

  1. Serviu el caneló de truita de carxofes i alls tendres calent en un plat, emulsioneu els ous restants amb una mica de sal, amb l’ajuda d’un túrmix, fins que tingui textura cremosa.
  2. Poseu una cullera d’emulsió d’ou a sobre de cada caneló de truita amb un quart de carxofa confitada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

21 jul

Taller de cuina wok essencial

La cuina oriental té uns sabors que tornen bojos als occidentals. Això ho podem veure per la gran expansió...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto