Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Traieu la crosta del pa. Suqueu bé la molla amb tomàquet, per les dues cares, i amaniu-lo amb oli d’oliva.
  2. Talleu el pernil i la molla de pa amb unes tisores escolars.
  3. Bateu els ous amb un pessic de sal.
  4. Demaneu ajuda a un adult per fer la truita. Poseu una paella al foc amb un raig d’oli i, quan sigui calent, aboqueu-hi els ous. Poseu-hi els trossos de pa sucat i el pernil, remeneu-ho una mica, perquè qualli el centre i, amb un plat o una tapa més gran que la paella, gireu la truita.
  5. Feu coure la truita per l’altre costat i ja la teniu a punt per servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto