Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Traieu la crosta del pa. Suqueu bé la molla amb tomàquet, per les dues cares, i amaniu-lo amb oli d’oliva.
  2. Talleu el pernil i la molla de pa amb unes tisores escolars.
  3. Bateu els ous amb un pessic de sal.
  4. Demaneu ajuda a un adult per fer la truita. Poseu una paella al foc amb un raig d’oli i, quan sigui calent, aboqueu-hi els ous. Poseu-hi els trossos de pa sucat i el pernil, remeneu-ho una mica, perquè qualli el centre i, amb un plat o una tapa més gran que la paella, gireu la truita.
  5. Feu coure la truita per l’altre costat i ja la teniu a punt per servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

18 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto