Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la truita de patates: peleu i talleu la ceba i les patates a dauets d’una grandària similar.
  2. En una paella amb oli d’oliva calent abundant, ofegueu la ceba i la patata fins que quedin ben cuites i comencin a daurar-se lleugerament. Retireu-ho sobre un colador de cuina i deixeu-ne escórrer l’excés d’oli.
  3. En un recipient, bateu els ous i afegiu-hi la patata i la ceba sofregides. Afegiu-hi un pessic de sal i barregeu-ho.
  4. En una paella molt calenta i amb un rajolí d’oli d’oliva, fregiu la truita 1 min. Amb l’ajuda d’un plat o d’una tapa de cassola, gireu la truita i coeu-la per l’altre costat, 1 min. Serviu-ho sobre un plat.
  5. Per al bacallà al pil-pil: poseu una paella a foc lent amb un bon raig d’oli d’oliva, els alls a làmines i els lloms de bacallà. Deixeu que el bacallà es confiti i desprengui la gelatina, 4-5 min. Retireu-lo del foc i deixeu que es temperi.
  6. Reserveu els lloms de bacallà confitat i munteu el pil-pil amb l’ajuda d’un colador fi de cuina i formant cercles a la paella, per lligar l’oli amb la gelatina del bacallà.
  7. Un cop lligada la salsa, disposeu les làmines de bacallà sobre la truita.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Ous

Aquesta setmana

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

01-30 jun

Jornades gastronòmiques de la clova de l'Estartit

L’Estartit vol retre un homenatge a la cuina marinera, i aquest mes de juny organitza les jornades gastronòmiques...

01-30 jun

Jornades de l'Arròs d'Amposta

Si us cal una excusa per visitar les Terres de l’Ebre, les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs...

01-30 jun

VIII Campanya dels Fideus a la Cassola de Tossa

Els fideus a la cassola són un plat que ha estat sempre present a les cuines de Tossa de Mar. Cada casa elaborava...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto