Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la truita de patates: peleu i talleu la ceba i les patates a dauets d’una grandària similar.
  2. En una paella amb oli d’oliva calent abundant, ofegueu la ceba i la patata fins que quedin ben cuites i comencin a daurar-se lleugerament. Retireu-ho sobre un colador de cuina i deixeu-ne escórrer l’excés d’oli.
  3. En un recipient, bateu els ous i afegiu-hi la patata i la ceba sofregides. Afegiu-hi un pessic de sal i barregeu-ho.
  4. En una paella molt calenta i amb un rajolí d’oli d’oliva, fregiu la truita 1 min. Amb l’ajuda d’un plat o d’una tapa de cassola, gireu la truita i coeu-la per l’altre costat, 1 min. Serviu-ho sobre un plat.
  5. Per al bacallà al pil-pil: poseu una paella a foc lent amb un bon raig d’oli d’oliva, els alls a làmines i els lloms de bacallà. Deixeu que el bacallà es confiti i desprengui la gelatina, 4-5 min. Retireu-lo del foc i deixeu que es temperi.
  6. Reserveu els lloms de bacallà confitat i munteu el pil-pil amb l’ajuda d’un colador fi de cuina i formant cercles a la paella, per lligar l’oli amb la gelatina del bacallà.
  7. Un cop lligada la salsa, disposeu les làmines de bacallà sobre la truita.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto