Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la truita de patates: peleu i talleu la ceba i les patates a dauets d’una grandària similar.
  2. En una paella amb oli d’oliva calent abundant, ofegueu la ceba i la patata fins que quedin ben cuites i comencin a daurar-se lleugerament. Retireu-ho sobre un colador de cuina i deixeu-ne escórrer l’excés d’oli.
  3. En un recipient, bateu els ous i afegiu-hi la patata i la ceba sofregides. Afegiu-hi un pessic de sal i barregeu-ho.
  4. En una paella molt calenta i amb un rajolí d’oli d’oliva, fregiu la truita 1 min. Amb l’ajuda d’un plat o d’una tapa de cassola, gireu la truita i coeu-la per l’altre costat, 1 min. Serviu-ho sobre un plat.
  5. Per al bacallà al pil-pil: poseu una paella a foc lent amb un bon raig d’oli d’oliva, els alls a làmines i els lloms de bacallà. Deixeu que el bacallà es confiti i desprengui la gelatina, 4-5 min. Retireu-lo del foc i deixeu que es temperi.
  6. Reserveu els lloms de bacallà confitat i munteu el pil-pil amb l’ajuda d’un colador fi de cuina i formant cercles a la paella, per lligar l’oli amb la gelatina del bacallà.
  7. Un cop lligada la salsa, disposeu les làmines de bacallà sobre la truita.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto