Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la ceba al vas i programeu 4 s, velocitat 4.
  2. Afegiu-hi l'oli i programeu 7 min, temperatura Varoma, velocitat cullera.
  3. Col·loqueu la papallona a les ganivetes. Afegiu-hi les patates, l'aigua i la sal. Programeu 13 min, temperatura Varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera.
  4. Traieu la papallona. Aboqueu les patates al cistell col·locat sobre un bol, perquè s'escorrin.
  5. Sense rentar el vas, aboqueu-hi els ous i el llevat i programeu 10 s, velocitat 3.
  6. Traieu-ho, barregeu-ho amb les patates en un bol i qualleu la truita en una paella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: