Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu la ceba al vas i programeu 4 s, velocitat 4.
  2. Afegiu-hi l'oli i programeu 7 min, temperatura Varoma, velocitat cullera.
  3. Col·loqueu la papallona a les ganivetes. Afegiu-hi les patates, l'aigua i la sal. Programeu 13 min, temperatura Varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera.
  4. Traieu la papallona. Aboqueu les patates al cistell col·locat sobre un bol, perquè s'escorrin.
  5. Sense rentar el vas, aboqueu-hi els ous i el llevat i programeu 10 s, velocitat 3.
  6. Traieu-ho, barregeu-ho amb les patates en un bol i qualleu la truita en una paella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto