Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les carxofes: en un bol, poseu aigua, el julivert i la llimona espremuda.
  2. Traieu la tija i l’excés de fulles de les carxofes i peleu-les (com si peléssiu una poma). Talleu les carxofes per la meitat i traieu-ne la pelussa interior. Poseu-les al bol amb aigua, llimona i julivert.
  3. Talleu les carxofes a làmines no gaire fines. Reserveu-ho al bol.
  4. Poseu una paella a foc mitjà, amb l’oli.
  5. Escorreu bé les làmines de carxofa en un colador i poseu-les en paper absorbent. Fregiu-les a foc fort, fins que agafin un color daurat.
  6. Traieu-les i poseu-les en paper de cuina, per extreure’n l’excés d’oli. Salpebreu-les i reserveu-les.
  7. Retireu la paella i coleu l’oli. 
  8. A la mateixa paella, a foc fort, salteu la botifarra de perol, pelada i trossejada.
  9. Bateu els ous lleugerament, amb una mica de sal i pebre negre, afegiu-hi les carxofes i la botifarra de perol, i remeneu-ho bé. Deixeu-ho reposar 5 min, perquè els gustos es barregin bé.
  10. Poseu oli d’oliva en una paella, a foc mitjà-alt.
  11. Aneu-hi posant la barreja amb l’ajuda d’un cullerot, per fer les truitetes individuals.
  12. Deixeu que es formi la crosta a foc mitjà, 3-4 min. Qualleu-les només per una banda i retireu-les; repetiu l’operació amb la resta de les carxofes.
  13. Serviu les truites de carxofa i botifarra immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: