Què cuinar La Vanguardia

V Campanya gastronòmica Sopars Maridats

Sopars maridats a l'Empordà

Sopars maridats a l'Empordà

El 17 de febrer comença la 5a edició de la campanya gastronòmica Sopars Maridats, amb la participació dels restaurants de La Cuina de l’Empordanet, La Cuina del Vent i els cellers de la DO Empordà. La finalitat d’aquestes jornades és promocionar la gastronomia i els productes de l’Empordà i fer una xarxa d’elaboradors, productors i restauradors. A més, busquen generar sinergies entre l’Alt i el Baix Empordà.

La presentació de la campanya va tenir lloc el 13 de febrer al restaurant Plaça del Vi 7 de Girona, on es va explicar el calendari, amb un total de 31 sopars fins al 9 de juny. Aquesta edició presenta dues novetats importants. En primer lloc, tots els menús inclouran una varietat de croqueta a l’aperitiu, en commemoració dels 150 anys de la primera referència escrita d’aquesta recepta. D’altra banda, s’ha creat una pàgina web per seguir la campanya.

La Cuina de l’Empordanet
És un conjunt de 20 restaurants de l’Empordà que tenen l’objectiu de convertir l’Empordà en una de les principals destinacions gastronòmiques. D’aquesta manera, promocionen la cuina empordanesa proporcionant una oferta gastronòmica amb productes locals, tant del mar com de la terra. Els restaurants que en formen part són: Sa Punta, Rosa dels Vents,La Gamba, Es Portal, El Roser 2, Llevant, SA cova, Bo.TiC,La Costa,La Plaça,La Calèndula, Aradi, Els Tinars, Aigua Blava, Casamar, Mar dels Arcs, Terramar, Mas de Torrent,La Xicrai Vicus.

www.cuinadelempordanet.com
Facebook /cuinadelempordanet
Twitter @cuinaempordanet

La Cuina del Vent
Aquest col·lectiu gastronòmic de 15 restaurants va néixer a l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà. Està compost per restauradors independents que busquen promocionar la cuina, la cultura, la tradició i la terra de l’Empordà. La gastronomia d’aquest territori és rica i variada, amb grans contrastos entre fruites i verdures d’horta, productes de muntanya i peixos i mariscos. Els restaurants de La Cuina del Vent són: Emporium, Antaviana, El Molí, Fornal dels Ferrers, Duran, Amiel&Molins, Voramar, Els Pescadors, Can Jeroni, Reina de Port Lligat i La Cuina d’en Norat.

www.lacuinadelvent.com
Facebook /lacuinadelvent
Twitter @lacuinadelvent

MÉS INFORMACIÓ

Diverses poblacions de l'Alt i el Baix Empordà

Diverses poblacions del país

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

02-19 nov

QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts

Després de cinc edicions d’èxit de la ruta Tapes i Canyes a Sant Vicenç dels Horts, l’activitat...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto