Consells de cuina La Vanguardia

V Campanya gastronòmica Sopars Maridats

Sopars maridats a l'Empordà

Sopars maridats a l'Empordà

El 17 de febrer comença la 5a edició de la campanya gastronòmica Sopars Maridats, amb la participació dels restaurants de La Cuina de l’Empordanet, La Cuina del Vent i els cellers de la DO Empordà. La finalitat d’aquestes jornades és promocionar la gastronomia i els productes de l’Empordà i fer una xarxa d’elaboradors, productors i restauradors. A més, busquen generar sinergies entre l’Alt i el Baix Empordà.

La presentació de la campanya va tenir lloc el 13 de febrer al restaurant Plaça del Vi 7 de Girona, on es va explicar el calendari, amb un total de 31 sopars fins al 9 de juny. Aquesta edició presenta dues novetats importants. En primer lloc, tots els menús inclouran una varietat de croqueta a l’aperitiu, en commemoració dels 150 anys de la primera referència escrita d’aquesta recepta. D’altra banda, s’ha creat una pàgina web per seguir la campanya.

La Cuina de l’Empordanet
És un conjunt de 20 restaurants de l’Empordà que tenen l’objectiu de convertir l’Empordà en una de les principals destinacions gastronòmiques. D’aquesta manera, promocionen la cuina empordanesa proporcionant una oferta gastronòmica amb productes locals, tant del mar com de la terra. Els restaurants que en formen part són: Sa Punta, Rosa dels Vents,La Gamba, Es Portal, El Roser 2, Llevant, SA cova, Bo.TiC,La Costa,La Plaça,La Calèndula, Aradi, Els Tinars, Aigua Blava, Casamar, Mar dels Arcs, Terramar, Mas de Torrent,La Xicrai Vicus.

www.cuinadelempordanet.com
Facebook /cuinadelempordanet
Twitter @cuinaempordanet

La Cuina del Vent
Aquest col·lectiu gastronòmic de 15 restaurants va néixer a l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà. Està compost per restauradors independents que busquen promocionar la cuina, la cultura, la tradició i la terra de l’Empordà. La gastronomia d’aquest territori és rica i variada, amb grans contrastos entre fruites i verdures d’horta, productes de muntanya i peixos i mariscos. Els restaurants de La Cuina del Vent són: Emporium, Antaviana, El Molí, Fornal dels Ferrers, Duran, Amiel&Molins, Voramar, Els Pescadors, Can Jeroni, Reina de Port Lligat i La Cuina d’en Norat.

www.lacuinadelvent.com
Facebook /lacuinadelvent
Twitter @lacuinadelvent

MÉS INFORMACIÓ

Diverses poblacions de l'Alt i el Baix Empordà

Diverses poblacions del país

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto