Què cuinar La Vanguardia

V Campanya gastronòmica Sopars Maridats

sopars maridats - cuina empordanet

sopars maridats - cuina empordanet FOTO Shutterstock

El 17 de febrer comença la 5a edició de la campanya gastronòmica Sopars Maridats, amb la participació dels restaurants de La Cuina de l’Empordanet, La Cuina del Vent i els cellers de la DO Empordà. La finalitat d’aquestes jornades és promocionar la gastronomia i els productes de l’Empordà i fer una xarxa d’elaboradors, productors i restauradors. A més, busquen generar sinergies entre l’Alt i el Baix Empordà.

La presentació de la campanya va tenir lloc el 13 de febrer al restaurant Plaça del Vi 7 de Girona, on es va explicar el calendari, amb un total de 31 sopars fins al 9 de juny. Aquesta edició presenta dues novetats importants. En primer lloc, tots els menús inclouran una varietat de croqueta a l’aperitiu, en commemoració dels 150 anys de la primera referència escrita d’aquesta recepta. D’altra banda, s’ha creat una pàgina web per seguir la campanya.

La Cuina de l’Empordanet
És un conjunt de 20 restaurants de l’Empordà que tenen l’objectiu de convertir l’Empordà en una de les principals destinacions gastronòmiques. D’aquesta manera, promocionen la cuina empordanesa proporcionant una oferta gastronòmica amb productes locals, tant del mar com de la terra. Els restaurants que en formen part són: Sa Punta, Rosa dels Vents,La Gamba, Es Portal, El Roser 2, Llevant, SA cova, Bo.TiC,La Costa,La Plaça,La Calèndula, Aradi, Els Tinars, Aigua Blava, Casamar, Mar dels Arcs, Terramar, Mas de Torrent,La Xicrai Vicus.

www.cuinadelempordanet.com
Facebook /cuinadelempordanet
Twitter @cuinaempordanet

La Cuina del Vent
Aquest col·lectiu gastronòmic de 15 restaurants va néixer a l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà. Està compost per restauradors independents que busquen promocionar la cuina, la cultura, la tradició i la terra de l’Empordà. La gastronomia d’aquest territori és rica i variada, amb grans contrastos entre fruites i verdures d’horta, productes de muntanya i peixos i mariscos. Els restaurants de La Cuina del Vent són: Emporium, Antaviana, El Molí, Fornal dels Ferrers, Duran, Amiel&Molins, Voramar, Els Pescadors, Can Jeroni, Reina de Port Lligat i La Cuina d’en Norat.

www.lacuinadelvent.com
Facebook /lacuinadelvent
Twitter @lacuinadelvent

MÉS INFORMACIÓ

Diverses poblacions de l'Alt i el Baix Empordà

Diverses poblacions del país

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22-23 abr

Fira Tapa Carxofa Prat 2017

El cap de setmana del 22 al 23 d’abril, a la plaça Blanes, podeu degustar una mostra de tapes elaborades...

23 abr

Sant Jordi a la Casa de les Punxes

La diada de Sant Jordi arriba al terrat de la Casa de les Punxes de Barcelona amb un sopar de luxe. El 23 d’abril...

23 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

23-24 abr

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto