Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

València Cuina Oberta

'Tacos' de bonítol en escabetx amb chutney de fruites del restaurant La Pitanza

'Tacos' de bonítol en escabetx amb chutney de fruites del restaurant La Pitanza

Una cinquantena de restaurants de València participen en l’edició d’enguany de València Cuina Oberta, una iniciativa que, fins al 9 d’abril, permet degustar les propostes gastronòmiques d’aquests establiments a preus tancats. D’aquesta manera, es pot dinar per 20 euros —35 euros si ho fem en un dels restaurants amb estrella Michelin— i sopar per 30 euros —45 euros si és en un establiment estrellat—. Els menús no inclouen la beguda, però són una molt bona oportunitat per conèixer l’oferta gastronòmica de primer nivell que ofereix València a preus adaptats a totes les butxaques.

PREU
20 menú de migdia | 30 menú de nit (15 més en els restaurants amb estrella Michelin) €

MÉS INFORMACIÓ

Web de València Cuina Oberta

València (Horta)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: