Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l'allioli: amb el túrmix, tritureu el gra d’all, pelat i picat gruixut, l’ametlla mòlta, el suc de llimona, la beguda d’ametlla, el sucre i dos pessics de sal, fins a obtenir una crema.
  2. Passeu la crema a un bol i aneu-hi incorporant, de mica en mica, 60 ml d’oli d’oliva, remenant-ho vigorosament abans d’afegir-hi un nou raig, per aconseguir una crema homogènia.
  3. Reserveu-ho a la nevera.
  4. Per a les verdures: retalleu les bases més dures dels espàrrecs, talleu la remolatxa a rodanxes gruixudes, el carbassó a làmines no gaire fines, les panotxes de blat de moro en tres parts i els xampinyons per la meitat.
  5. Escalfeu una planxa. En un bol, barregeu l’oli d’oliva amb el julivert picat i un pessic de sal. Pinzelleu els vegetals amb aquest oli i feu-los coure a la planxa per ambdós costats, fins que estiguin ben daurats.
  6. Serviu el plat de verdures grillades amb l’allioli d’ametlla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto