Què cuinar La Vanguardia

Verema nocturna a l'Enotast

Els participants podran veremar entre vinyes de bon matí

Els participants podran veremar entre vinyes de bon matí

El cicle Enotast acomiada l'estiu amb l'activitat "Verema Nocturna". Els participants es trobaran al celler de Can Magarola a les 5 h de la matinada i, abans de començar a veremar, mentre la lluna s’amaga i el sol surt, faran un mos i tastaran un vi per agafar forces i escalfar motors. Seguidament, s'anirà cap a una de les vinyes d'Alella per veremar amb la sortida del sol. En acabat, es portarà el raïm al celler perquè comenci el seu procés per a transformar-lo en vi i es tornarà al celler de Can Magarola per esmorzar.

Cada participant haurà de portar cistell, tisores o estris per tallar el raïm, frontal, gorra o barret i calçat còmode. L'activitat serà dinamitzada per la sommelier alellenca Eli Vidal.

L'Enotast és un cicle de trobades mensuals d'una hora per parlar i tastar els vins de la DO Alella. A cada sessió es tasten dos vins adients a cada època de l'any, que s'acompanyen amb els productes gastronòmics de temporada que més s'ajusten als vins. La primera dona sommelier de Catalunya, Rosa Vila, és l'encarregada de conduir i dinamitzar les trobades.

PREU
14 €

MÉS INFORMACIÓ

Web de l'Ajuntament d'Alella | 93 555 46 50

Alella (Maresme)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto