Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Vespres Inedit's

Cremós de salmó amb puré de bròquil i daus de remolatxa

Cremós de salmó amb puré de bròquil i daus de remolatxa FOTO Xef Manuel Calvo de l'Hotel Barcelona Center

Aquest mes de juliol teniu l’oportunitat de tastar les tapes d’autor dels xefs de les terrasses més exclusives de Barcelona a un preu d’escàndol. Del 6 al 30 de juliol arriben els Vespres Inedit’s, una iniciativa de la cervesa Inedit que us donarà l’empenta que necessiteu per sortir de casa. Podeu tastar dues creacions culinàries pensades per l’ocasió en forma de tapes i una cervesa per 9 €. A més, els establiments que hi participen disposen de terrasses amb un ambient i un disseny espectaculars.

Vint-i-dos locals de la Ciutat Comtal, que compten amb xefs reconeguts en el panorama gastronòmic nacional, s’han adherit a la iniciativa. L’oferta serà vàlida de 18 a 21 h, el moment ideal per prendre la fresca a la terrassa. Algunes de les propostes culinàries són la tapa de formatge feta, oliva negra i melmelada de tomàquet, el bunyol de formatge de cabra farcit de gerds i oli de fruita seca o la barqueta de foie, cruixent de formatge de cabra, ceba caramel·litzada i reducció de pedro ximenes. 

PREU
9 €

Diferents locals de Barcelona

Barcelona (Barcelonès)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: