Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

VI Porcpassió

Porcpassió

Porcpassió

Durant tot el mes de novembre, 37 restaurants seleccionats homenatgen, a preus raonables i amb plats de qualitat, la carn de porc en totes les seves variants i talls. Els foodies i apassionats de la gastronomia del porc poden gaudir del talent i tècniques culinàries de l'acurada selecció dels 37 restaurants que encapçalen aquesta festa d'exaltació al bon porc

Un festí porcí per menjar, beure, gaudir i compartir. El seu objectiu és elevar l'experiència gastronòmica del comensal a través de l'excel·lència dels plats que s'han dissenyat exclusivament per a Porcpassió. El millor de la carn porcina, del morro a la cua, s'expressa en creacions contemporànies per delectar els sentits: costella de porc a baixa temperatura amb romaní i oli de farigola acompanyat de compota de caqui, milfulls de galtes de porc, carpaccio de morro de porc amb ceps, carn picada, calamarsons saltats i flor de safrà, o presa ibèrica a la graella, crema de moniato, oli de curri verd i rovell d'ou cruixent en són alguns exemples. Tot un cant a la gastronomia del porc a preus raonables que oscil·len entre 4,50 i 19 €.

MÉS INFORMACIÓ

Lleida (Segrià)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: