Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba i la part blanca del porro.
  2. Demaneu ajuda a un adult per fer anar els fogons. En una olla on càpiga tot, poseu-hi la mantega i comenceu sofregint la ceba, a foc lent, uns 5 min.
  3. Afegiu-hi els porros i coeu-ho uns 10 min més, a foc lent.
  4. Poseu-hi la patata pelada i tallada a daus. Coeu-ho uns 5 min més.
  5. Aboqueu-hi el brou i deixeu que bulli, amb l’olla tapada, uns 30 min.
  6. Espereu que es refredi una mica i tritureu-ho, tot afegint-hi l’oli d’oliva, fins aconseguir una crema ben fina.
  7. Poseu la vichyssoise a refredar a la nevera.
  8. Quan sigui freda, afegiu-hi la nata. Tasteu-ho i saleu-ho una mica (poquet, perquè el pernil ja té força sal).
  9. Quan ho serviu a taula, porteu un platet amb el pernil tallat ben menut, perquè els comensals se’n posin al gust.

El consell

  • A l’estiu, ben freda, la vichyssoise entra la mar de bé. Però també queda deliciosa si la serviu calenta. Així que apunteu-vos aquesta recepta a la llista de cremes per entrar en calor a l’hivern!
  • Si voleu que la vichyssoise quedi més lleugera, en comptes de nata podeu afegir-hi llet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: