Arrenca la vuitena edició de les Jornades Gastronòmiques Pota Blava i Carxofa Prat al Prat de Llobregat. D’aquesta manera queda inaugurat el Març Gastronòmic, organitzat per l’Associació de Gastronomia i Turisme i l’Ajuntament del Prat de Llobregat, amb Carlo Petrini com a padrí. Del 2 de març al 2 d’abril els restaurants adherits prepararan menús elaborats amb els dos productes més característics de la comarca del Baix Llobregat: la Carxofa Prat i el Pota Blava. Amb aquesta iniciativa, busquen promocionar la gastronomia de qualitat a l’hora que potencien el consum del producte local.
Aquesta edició té un rècord de participació, amb 35 restaurants adherits del Prat de Llobregat, Molins de Rei, Gavà, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Sant Boi de Llobregat i l’Hospitalet. A més, aquest any també hi participen restaurants de Barcelona vinculats al moviment Slow Food, del qual Carlo Petrini és fundador i president, i a l’Escola Hofmann. En aquests establiments podreu gaudir de menús on la carxofa i el pota blava són els ingredients estrella, acompanyats d’una cervesa o una copa de vi DO Penedès.