Què cuinar La Vanguardia

Vilafranca Ve de Gust! El gall negre del Penedès 2013

Pit de gall negre del Penedès amb xarel·lo, un plat que podreu tastar al 'Vilafranca Ve de Gust!'

Pit de gall negre del Penedès amb xarel·lo, un plat que podreu tastar al 'Vilafranca Ve de Gust!'

'Vilafranca Ve de Gust!' és una iniciativa gastronòmica que sorgeix amb la idea principal de crear una marca paraigua per a tots els productes representatius de la gastronomia penedesenca.

Per això, ara que és temporada de producció del gall negre, una au de corral autòctona, cada establiment avalat amb el segell 'Vilafranca Ve de Gust!' oferirà un plat de creació pròpia on el gall serà el protagonista, dins d'un menú especial. Així, doncs, podreu tastar plats tan saborosos i originals com gall negre del Penedès farcit de rovellons i múrgoles del restaurant ‘Miquel Soria’, o el bombó de gall negre del Penedès amb centre de pruna amb aroma d’espígol del restaurant ‘El racó de la calma’. A més, si us agraden aquests plats podreu realitzar-los també a casa, ja que els restaurants oferiran la seva recepta a tothom qui la vulgui. 

PREU
Entre 25 i 40 €

MÉS INFORMACIÓ

Facebook de la campanya

Restaurants participants i menús

08720 Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

28 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

29 jul

XV Festival de Música a les Vinyes

El poble medieval de Torre-ramona de Subirats es vesteix de gala les nits dels dies 22 i 29 de juliol per acollir...

29 jul

Diada del Musclo a Alcanar

A l’estiu els musclos és un dels productes més comuns. Omplen les paelles i formen part dels vermuts...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto