Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Vilafranca Ve de Gust! El gall negre del Penedès 2013

Pit de gall negre del Penedès amb xarel·lo, un plat que podreu tastar al 'Vilafranca Ve de Gust!'

Pit de gall negre del Penedès amb xarel·lo, un plat que podreu tastar al 'Vilafranca Ve de Gust!'

'Vilafranca Ve de Gust!' és una iniciativa gastronòmica que sorgeix amb la idea principal de crear una marca paraigua per a tots els productes representatius de la gastronomia penedesenca.

Per això, ara que és temporada de producció del gall negre, una au de corral autòctona, cada establiment avalat amb el segell 'Vilafranca Ve de Gust!' oferirà un plat de creació pròpia on el gall serà el protagonista, dins d'un menú especial. Així, doncs, podreu tastar plats tan saborosos i originals com gall negre del Penedès farcit de rovellons i múrgoles del restaurant ‘Miquel Soria’, o el bombó de gall negre del Penedès amb centre de pruna amb aroma d’espígol del restaurant ‘El racó de la calma’. A més, si us agraden aquests plats podreu realitzar-los també a casa, ja que els restaurants oferiran la seva recepta a tothom qui la vulgui. 

PREU
Entre 25 i 40 €

MÉS INFORMACIÓ

Facebook de la campanya

Restaurants participants i menús

08720 Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: