Què cuinar La Vanguardia

Vilafranca Ve de Gust! El gall negre del Penedès 2013

Pit de gall negre del Penedès amb xarel·lo, un plat que podreu tastar al 'Vilafranca Ve de Gust!'

Pit de gall negre del Penedès amb xarel·lo, un plat que podreu tastar al 'Vilafranca Ve de Gust!'

'Vilafranca Ve de Gust!' és una iniciativa gastronòmica que sorgeix amb la idea principal de crear una marca paraigua per a tots els productes representatius de la gastronomia penedesenca.

Per això, ara que és temporada de producció del gall negre, una au de corral autòctona, cada establiment avalat amb el segell 'Vilafranca Ve de Gust!' oferirà un plat de creació pròpia on el gall serà el protagonista, dins d'un menú especial. Així, doncs, podreu tastar plats tan saborosos i originals com gall negre del Penedès farcit de rovellons i múrgoles del restaurant ‘Miquel Soria’, o el bombó de gall negre del Penedès amb centre de pruna amb aroma d’espígol del restaurant ‘El racó de la calma’. A més, si us agraden aquests plats podreu realitzar-los també a casa, ja que els restaurants oferiran la seva recepta a tothom qui la vulgui. 

PREU
Entre 25 i 40 €

MÉS INFORMACIÓ

Facebook de la campanya

Restaurants participants i menús

08720 Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23-24 set

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto