Consells de cuina La Vanguardia

Wine Days Mallorca 2017

Wine Days Mallorca

Wine Days Mallorca FOTO Govern de les Illes Balears/Conselleria d?Innovació, Recerca i Turisme / Agència de Turisme de les Illes Balears

Aquest mes de maig teniu l’oportunitat de conèixer Mallorca d’una manera diferent: a través del vi. Denominació d’Origen Binissalem organitza la 4a edició d’una fira que explora tots els secrets de la illa a través de l’enoturisme. Una trobada d’allò més multidisciplinària, ja que combina l’amor pel vi amb la música, la literatura, els mercats, la gastronomia, l’art, la tradició i el paisatge mallorquí. Del 13 al 21 de maig l’esdeveniment visitarà els municipis de Sencelles, Santa María del Camí, Binissalem, Santa Eugènia i Consell. La ruta enoturística compta amb 14 cellers, tastos de vins i degustacions gastronòmiques de productes tradicionals mallorquins com la sobrassada o l’oli.

Activitats

Algunes de les activitats que proposen al Wine Days Mallorca per gaudir al màxim de l'illa de l’arxipèlag balear són:

  • Mostra d’elaboració de formatge d’ovella artesanal.
  • III Jornada d’enoturisme el 15 de maig a l’Escola d’Hostaleria de les Illes Balears.
  • Visites arqueològiques.
  • Visita guiada per les vinyes.
  • Senderisme per zones com la serra de Tramuntana.
  • Visites guiades per descobrir el patrimoni històric dels municipis.
  • Concerts nocturns als jardins, cellers, esglésies i auditoris que visiten.
  • Exposicions d’art a Can Sabater, a Casa Museu Llorenç Vilallonga de Binissalem o a Ca S’Apotecari de Santa María del Camí. 

MÉS INFORMACIÓ

Wine Days Mallorca
DO Binissalem

Diverses poblacions de Mallorca

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto