Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu i talleu la ceba, l’all, el pebrot vermell, el tomàquet i la síndria a trossos i afegiu-hi l’oli d’oliva, el vinagre i les avellanes. Deixeu-ho macerar a la nevera tota la nit. 
  2. L’endemà, tritureu-ho amb la barra de pa i passeu-ho per un colador el més fi possible. Rectifiqueu-ho de sal. Piqueu el pebrot verd i el pebrot groc i barregeu-los amb una mica d’oli d’oliva verge extra. Reserveu-ho. 
  3. Obriu les escopinyes amb una mica d’aigua a foc mitjà i, un cop obertes, retireu-ne la closca. Reserveu-les.
  4. Muntatge: en un got de xarrup, poseu al fons una mica dels pebrots picats i un parell d’escopinyes. Finalment, afegiu-hi el gaspatxo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto