Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un morter, trinxeu els alls amb un polsim de sal perquè no saltin. Afegiu-hi les ametlles i les avellanes fins que quedi una pasta.
  2. Traieu la polpa de les nyores amb una cullera i afegiu-la a la picada. Incorporeu-hi també el tomacó, els pebres i la molla de pa xopada de vinagre ben escorreguda i aneu formant la pasta.
  3. Comenceu a afegir-hi l'oli i aneu remenant-ho amb la mà de morter fins que quedi una salsa ben lligada i consistent.
  4. En una plàtera, col·loqueu-hi l'escarola ben neta i escorreguda. Amaniu-la amb un xic de salsa i deixeu-la reposar una estona.
  5. Decoreu-ho amb el bacallà, la tonyina, els filets d'anxova i les olives. Acompanyeu-ho amb un morter de salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto