Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

XII Jornades de la Poma a la Cuina

Ravioli de poma i botifarra negra

Ravioli de poma i botifarra negra

Si hi ha una fruita que destaqui a la cuina per les seves múltiples aplicacions gastronòmiques, és sense cap dubte la poma, i la tardor és l’època de les pomes. Els restauradors de Torroella de Montgrí - L'Estartit us ofereixen una nova aposta de qualitat i sabor, les jornades gastronòmiques de la poma a la cuina que se celebren durant tot el mes d'octubre.

Els restaurants participen a les jornades de dues maneres, amb una carta de suggeriments on s’ofereix una selecció de tres entrants, tres plats principals i tres postres basats en la poma, o un menú tancat, tot a base de pomes de qualsevol de les varietats disponibles a casa nostra: Pomes Golden farcides de carn, botifarra dolça amb pomes Gala, semifred de mousse de poma Granny amb confit de pinya, amanida de formatge fresc i poma Fuji... A més a més, durant els mateixos dies, s’organitzen sortides guiades als camps de pomeres per recollir-ne personalment, una exposició temàtica sobre les clases de poma i la seva utilització i conreu, etc.

MÉS INFORMACIÓ

Turisme de Torroella de Montgrí i l'Estartit

Torroella de Montgrí i l’Estartit

Torroella de Montgrí i L’Estartit

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: