Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

XIII Jornada de la Baldana d'Arròs de Camarles

Baldana d'arròs

Baldana d'arròs FOTO Anna García Frigola

Els embotits són un símbol de la gastronomia de Catalunya, ja que en trobem varietats locals gairebé a totes les comarques. La baldana d’arròs és un embotit típic de les Terres de l’Ebre, i any rere any li dediquen tot un dia al municipi de Camarles. De fet, aquesta serà la tretzena edició de les jornades de la baldana d’arròs. Aquest producte està fet a base de carn i cansalada de porc, sang, arròs cuit i, a vegades, pinyons.

Durant la jornada podreu descobrir tots els secrets d’aquest producte ebrenc, ja que els carrers s’ompliran de parades de productors de baldana i altres artesans. Per 6 € podeu comprar tiquets de 4 degustacions, o optar pel tiquet de 3 €, que inclou dues consumicions. A més, us informaran sobre l’origen, el mètode de producció, les variants, les formes de cuinar-la, etc.

MÉS INFORMACIÓ

Ajuntament de Camarles

Camarles (Baix Ebre)

977 47 00 40

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: