Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la falda del xai a trossos petits, seguint el sentit dels ossos del costellam.
  2. Poseu les espècies i la sal en un bol i afegiu-hi 100 ml d'aigua. Barregeu-ho bé.
  3. Poseu en un bol la carn ja tallada i tireu-hi l'adob. Barregeu-ho bé i guardeu-ho a la nevera ben tapat durant 48 h (si aneu amb presses, el podeu deixar un mínim de 4 h).
  4. Poseu els trossos de carn en una safata i enforneu-los 20 min a 200 ºC, escalfor a dalt i a baix. No cal que hi poseu oli, ja que la carn ja conté prou greix. Els trossos de carn han de quedar ben torradets. Si ho creieu necessari, podeu coure-ho algun minut més.
  5. En treure'ls del forn, poseu els 'xurrasquitos' sobre paper de cuina per absorbir l'excés de greix.
  6. Podeu servir aquests 'xurrasquitos' amb una amanida d'acompanyament o amb unes patates fregides, que, al cap i a la fi, un dia és un dia!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto