Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la falda del xai a trossos petits, seguint el sentit dels ossos del costellam.
  2. Poseu les espècies i la sal en un bol i afegiu-hi 100 ml d'aigua. Barregeu-ho bé.
  3. Poseu en un bol la carn ja tallada i tireu-hi l'adob. Barregeu-ho bé i guardeu-ho a la nevera ben tapat durant 48 h (si aneu amb presses, el podeu deixar un mínim de 4 h).
  4. Poseu els trossos de carn en una safata i enforneu-los 20 min a 200 ºC, escalfor a dalt i a baix. No cal que hi poseu oli, ja que la carn ja conté prou greix. Els trossos de carn han de quedar ben torradets. Si ho creieu necessari, podeu coure-ho algun minut més.
  5. En treure'ls del forn, poseu els 'xurrasquitos' sobre paper de cuina per absorbir l'excés de greix.
  6. Podeu servir aquests 'xurrasquitos' amb una amanida d'acompanyament o amb unes patates fregides, que, al cap i a la fi, un dia és un dia!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: