Del 18 de febrer al 18 de març, els restaurants d’Amposta i el Poblenou del Delta (Montsià) celebren les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs i la Carxofa, on tindreu l’oportunitat de gaudir de les millors receptes amb aquesta hortalissa. Les jornades comencen el 18 de febrer i tenen el punt àlgid el diumenge 25 al migdia, quan se celebra la Festa de la Carxofa d’Amposta, que enguany arriba a la 23a edició. En el marc de les jornades també podreu visitar el III Mercat de Productes de les Terres de l’Ebre KM0, on, a més de les carxofes, es poden comprar els millors aliments frescos que es conreen a la zona del delta de l’Ebre, una de les més singulars en molts aspectes —també en el gastronòmic— que hi ha al país. Tot plegat us permetrà descobrir per què l’arròs i les carxofes ebrencs són tan preuats per cuinar tota mena de plats.