Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

XXIII Festa de la Carxofa d'Amposta

Carxofes delicioses

Carxofes delicioses

La carxofa és un producte ben present a la gastronomia ebrenca i Amposta és una de les poblacions que li dedica una jornada exclusiva. El diumenge 25 de febrer, el pavelló firal de la capital del Montsià acull la XXIII Festa de la Carxofa, un homenatge a la verdura més rica en fibra amb espectacles d’animació i diverses activitats. Coneguda per la seva aportació de potassi, vitamines i hidrats de carboni, la carxofa és una de les verdures més característiques de l’hivern a casa nostra. Els tiquets de les degustacions dels restaurants tenen un preu de 2€ per persona, i la degustació popular de salsitxa, botifarra, dues carxofes i llesca de pa, 3€. La festa coincideix amb el III Mercat de Productes Km 0 de les Terres de l’Ebre i s’engloba en les xv Jornades Gastronòmiques de la Carxofa, que se celebren entre el 18 de febrer i el 18 de març en diversos restaurants d’Amposta i del Poble Nou del Delta.

MÉS INFORMACIÓ
 

Amposta (Montsià)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: