Troba la teva recepta

6a Nit del Turisme del Bages

Tines del Bages

Tines del Bages FOTO © Jordi Folch

El Mas La Sala, de Sallent, acull el 3 de desembre la sisena edició de la Nit de Turisme del Bages, un esdeveniment que serveix per donar a conèixer les diverses iniciatives de promoció del turisme a la comarca, a més de degustar els millors productes de la zona.

La Nit del Turisme del Bages comença a les 18.45 h i inclourà un tast d'olis del Bages, coincidint amb la presentació per part de Josep Sucarrats del dossier especial que el CUINA ha dedicat als olis del Bages en el número de novembre i que ha estat possible gràcies a la implicació de tots els agents del territori.

Premi Bages Impuls!
Durant el sopar, es lliurarà el premi Bages Impuls! d'enguany. Es tracta d'un reconeixement a les persones i entitats que s'han implicat especialment en la promoció i el reconeixement del Bages dins i fora de les nostres fronteres. Els premiats en les edicions anteriors han estat el Bàsquet Manresa; el jesuïta José Luis Uriberri, impulsor del Camí Ignasià; Joan Soler, president del Consell Regulador de la DO Pla de Bages; Ferran Climent, director científic del Geoparc Mundial Unesco de la Catalunya Central, i Jordi Vilaseca Brugueras, de l'Escola d'Hoteleria Joviat. 

PREU
48 €

MÉS INFORMACIÓ

Mas de la Sala

Carretera C-16, sortida 59 Plans de la Sala

08650 Sallent (Bages)

93 837 08 77

www.hostaldelcamp.com/ca/

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

22 nov - 08 des

VII Jornades Gastronòmiques del Romesco

Del 22 de novembre al 8 de desembre, Cambrils celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...

08 des

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

08 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

18 nov - 08 des

XV Jornades gastronòmiques del 'Txuletón'

A partir del 18 de novembre el grup Sagradi Cocineros Vascos ofereix tres setmanes de jornades del 'txuletón',...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto